Alessia Brusco – Skogens Rymd (19–21 oktober)

Cygnus Rift II

 

Öppettider:
Fredag 17-22 (vernissage)
Lördag-söndag 12-18

Alessia Brusco är född och uppvuxen i norra Italien men bor sedan en tid tillbaka på Österlen. På Juste Gallery visar hon målningar i akryl och akvarell. Skogen är ett genomgående tema i hennes konst och inspirationen kommer från de folksagor och mytologiska berättelser som hon kom i kontakt med när hon deltog i utbildningar inom skandinaviska studier på universitetet i Genova. 
 
“Skogen och stjärnorna är min största inspiration och dessa element är för det mesta vad jag föredrar att måla. Min konst har jag samlat inom ett virtuellt projekt kallat ”Skogens Rymd”: en referens för samhörigheten och kopplingen mellan den jordliga naturens skogar och cosmos distanta essens.