Maria Nahlin (10–13 december)

MÅNDAG 10 DECEMBER KL.16-20 (VERNISSAGE)
TISDAG 11 DEC KL.12-19
ONSDAG 12 DEC KL.12-19
TORSDAG 13 DEC KL.12-19
ÖVRIGA TIDER ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE

Värmdöbaserade konstnären Maria Nahlin ställer ut färgsprakande konst i form av originalmålningar, fine art prints och andra konstprodukter på Juste Gallery.

Maria Nahlin är född 1981. “Jag bor tillsammans med min familj på Värmdö utanför Stockholm. Har så länge jag kan minnas varit intresserad av färg och form men under en jobbig tid i mitt liv började jag måla mer. Jag behövde hitta en väg ut ur en tillvaro med många negativa tankar som tog all min tid och energi och det var då jag började måla. Genom målandet fick jag ur mig alla känslor jag hade inom mig och började må bra igen! Sen dess har det fortsatt och jag älskar att stänga in mig i målarbubblan och skapa utifrån de känslor som jag har inom mig som längtar efter att få komma ut och beröra med färg och form. När jag målar tillåter jag mig själv att släppa loss och skapa kaos, där allt inte behöver vara så perfekt, i kontrast till en i övrigt strukturerad och organiserad tillvaro. 

Jag vill att betraktaren själv ska bilda sig en uppfattning och förhoppningsvis känna massor av känslor när de ser mina målningar. En målning kan få många olika betydelser och upplevelser vilket jag tycker är spännande och  Arbetar mestadels med akryl och jag gillar att använda spackelspadar, svampar och mina egna händer framför vanliga penslar.”

 

11F9668C-295F-403A-8FCF-9EE23C15C202