Alexandra Leifovna Berggren – Monster, djur och människor (8-10 mars)

Alexandra Leifovna Berggren är en autodidakt konstnär (f. 1984) med norrländska och ryska rötter uppväxt i Stockholm. Hon är utbildad biolog och geovetare, men konsten är det som har blivit hennes stora fokus i livet. Hon målar både figurativa och abstrakta målningar i akryl och olika blandtekniker. Oftast föreställer de olika djur och figurer från främmande världar. De är färgstarka och karismatiska och bär på sina egna berättelser. Hon har ställt ut sedan 2010 i Stockholm och även på Gotland. Hon har en lärarutbildning inom Vedic Art och har bl.a. gått kurser inom keramik och bildvävning. Läs mer på hennes hemsida www.alexandraberggren.com och följ henne på Instagram @alexandra_berggren_artwork.

Öppettider:
Fredag 18.00 – 21.00 (vernissage)
Lördag & Söndag 12.00 – 16.00

Juste Gallery
Heleneborgsgatan 14, Hornstull

DSC_0246 (3)