Art Frenzy #påsk (19–21 april)

ArtFrenzy_PÅSK-01

Vernissage fredag 19 april 18–22 (Valdemar spelar under kvällen)
Lördag 20 april 11–21 (Andreas Bigert spelar under kvällen)
Söndag 4 nov 11–16
Juste Gallery
Heleneborgsgatan 14, Stockholm

Sex konstnärer ställer ut sina verk och Ben Hansen och Andreas Bigert DJ:ar.

Alba Lange – Otilia Horntvedt – Tone Knibestöl– Katja De Gysser McNaughton – Mats Karlsson – Anna Bolin

Alba Lange arbetar som filmskapare & iIllustratör “När jag inte arbetar på filmproduktioner tecknar jag. Gärna svartvita människogestalter, och gärna mitt i vardagsförvirring. Oftast använder jag tunna svarta bläckpennor, och varvar mellan att teckna följsamma linjer, att skugga med små punkter och kors i olika täthet och tjocklek. Jag tar inspiration från monster och gamla filmstjärnor.”

Otilia Horntvedt skapar tidsbundna avtryck från djupgående depressioner till brinnande mani.”Jag har alltid behövt uttrycka mina känslor i någon form – genom skrift, en kamera, en pensel. Att skapa är ett sätt att hantera och tolka känslor – det är min terapi. Här finns inga rätt och inga fel. Upp kan vara ned, ned kan vara upp.”

Tone Knibestöl är formgivare och illustratör och målar akryl på fritiden. Inspirerad av popkonst, popsurrealism och musik.

Katja de Gysser McNaughton är autodidakt konstnär, baserad i Hägersten. “Jag väljer material efter uttryck och litar på att bilderna talar för sig själva”

Mats Karlsson arbetar som journalist och fotograf “Jag började ta bilder som 15-åring 1980 med min pappas gamla Pentax. Sedan 1993 plåtar jag vid reportageuppdrag. På fritiden tar jag bilder framför allt på vandringar land och rike kring.

Anna Bolin är konstnär och arbetar huvudsakligen i keramik och akryl.