Serietecknarutbildningen

Serie_Juste_small
“Serietecknarutbildningen vid Skarpnäcks folkhögskola avslutar sitt läsår med en festlig utställning. Många berättelser, tankegångar och skämt har formats under året. Det är gott att se att teckningsstilar och teman är många och olika. Det verkar som att varje person har något väldigt eget att formulera med penna och papper, eller i andra fall med ritplatta och skärm. Den här våren har vi stött och blött hur text och bild bäst samverkar, hur skört en ansiktsuttryck kan vara, vad ett växande mörker i bakgrunden säger och hur roligt det är med floskler. Alla kursdeltagare representeras med en bild ur pågående projekt. Serieoriginal och prints ställs ut. Dessutom kommer årets antologi Årsbästa finnas till salu, där även vår fortsättningskurs Distansterminen finns representerad. Både tårar och skratt utlovas!”
Öppettider:
Fredag TBA-24:00
Lördag TBA
Söndag TBA